De wondere wereld van Design

Blog

Als vormgeefbureau zijn we altijd bezig met prikkels van buitenaf de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Graag neem ik jullie mee in de wondere wereld van een designer met meningen, feiten, tips & tricks

Scroll

04-2019

Amber, aangenaam!

In november 2018 ben ik gestart als DTP’er bij Vormgeefbureau RonjaDM. In dit blog stel ik mezelf graag even voor. Mijn naam is Amber van Splunder en ik ben 25 jaar.

Mijn grootste passie is toch wel design. Eigenlijk vind ik alles wat met beeld en vormgeving te maken heeft leuk om te doen. Van precisiewerk word ik, gek genoeg, helemaal gelukkig. Ook thuis ben ik veel bezig met ontwerp-werk.

Een vriendin van mij stuurde mij een screenshot van de vacature op de LinkedIn-pagina van RonjaDM. “Ik zoek een jonge vormgever, net van school of nog op school. Iemand met weinig werkervaring, zodat ik mijn stijl en werkwijze goed kan overbrengen.” Dat zou ik wel eens kunnen zijn!

Inmiddels ben ik nu al een paar maanden in dienst bij Ronja en het bevalt me buitengewoon goed. Ik leer nieuwe dingen en mag meewerken aan grote en kleine projecten. Ik kijk uit naar wat ik allemaal voor haar klanten mag en al kan betekenen!

 

Recente berichten