De wondere wereld van Design

Blog

Als vormgeefbureau zijn we altijd bezig met prikkels van buitenaf de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Graag neem ik jullie mee in de wondere wereld van een designer met meningen, feiten, tips & tricks

Scroll

06-2018

Durf een andere move te maken dan de rest. 

Dat ik niet een doorsnee vormgever ben, is duidelijk. Bestaan er eigenlijk wel doorsnee vormgevers? Dat zou in ieder geval niet zo moeten zijn! 

Afgelopen voorjaar ben ik met een onwijs tof project bezig geweest. Dit is een project geweest voor Beercoo, een “niet-doorsnee schoonmaakbedrijf”.

Beercoo was op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor klanten, maar ook voor het personeel. Tegelijk wilden ze een tool hebben om binnen te komen bij nieuwe opdrachtgevers. Uit eindelijk is dit een kookboek geworden.

Schoonmaakbedrijf versus kookboek

Ja, dat is redelijk ver gezocht, toch? In dit geval niet! Beercoo heeft meer dan 700 man personeel, uit verschillende culturen. Het schoonmaakpersoneel van Beercoo moet het naar hun zin hebben, want tevreden personeel functioneert beter. En de klanten van Beercoo moeten zich op hun gemak voelen bij hun schoonmakers.

Hoe kunnen we de verschillende culturen beter tot hun recht laten komen, dan in heerlijke gerechten, die gepresenteerd worden door het personeel van Beercoo met hun persoonlijke verhaal erbij wat Beercoo voor de werknemer betekent.

Topteam

Ik was benaderd om dit project op te pakken met de marketingafdeling van Beercoo. Samen met hun fotograaf, visagist en onze gezamenlijke drukker hebben we het kookboek tot een succes gemaakt.

Ik ben bezig geweest met de sfeerbeleving van het boek, de vormgeving, de setting van de foto’s en de inhoud. Dit, in samenwerking met Beercoo, hebben we om kunnen zetten tot een kookboek waar we met z’n allen trots op kunnen zijn. Van de foto’s van Lakerveld tot de foodstyling van Wine & Dine. Alle puzzelstukjes vallen in het kookboek op zijn plaats.

Benieuwd naar de heerlijke recepten? Het kookboek staat op de bar bij restaurant ’t Havenhoofd in Hellevoetsluis én de vertegenwoordiger van Beercoo zal het bij zich hebben bij een leuk kennismakingsgesprek!

  Kookboek Beercoo

Kookboek Beercoo


Kookboek Beercoo

Recente berichten