De wondere wereld van Design

Blog

Als vormgeefbureau zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Graag nemen we jullie mee in de wondere wereld van designers met meningen, feiten, tips & tricks

Scroll

Rebrandingstraject

Rebrandingstraject

Veel zon en tropische temperaturen, de zomer is in volle gang! De één houdt ervan, de ander vindt het vreselijk. Ik (Ronja) hoor bij de eerste groep. Ik kan intens genieten van de lange zomerse dagen en vrolijke mensen op straat. Maar er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden.

Het is 30 graden hier, en de afspraken lopen door. Vanmorgen heb ik een afspraak gehad bij een nieuwe opdrachtgever waar we het brandingstraject gaan oppakken. Van het ontwikkelen van hun logo tot het uitwerken van de website.

read more
Het resultaat is super!

Het resultaat is super!

"Het resultaat is super, maar dat is niet waarom we met jullie werken. " Mooie uitspraak van een van onze klanten. Natuurlijk zouden ze weg gaan als het resultaat niet naar wens was met betrekking tot de vormgeving. Maar een terechte opmerking: “ik mag van elk bureau...

read more
Afscheid nemen

Afscheid nemen

Ronjadm creatief ontwerp; de naam die ik afgelopen jaren heb opgebouwd; de naam achter het gezicht van mijn bedrijf. 6,5 jaar geleden ben ik gestart met het idee om als freelancer voor verschillende vormgeef bureau’s te gaan werken. Daar klopt inmiddels niets meer van...

read more
Biermerk Corona

Biermerk Corona

Als grafisch bureau zijn wij veel bezig met hoe men reageert op situaties, ontwerpen en dus ook namen.

read more

Wat is jullie USP?

Ronja, het gaat goed met je bedrijf. Wat maakt jullie uniek? Waarom kiezen jouw klanten voor jou?

Ik wist nooit zo goed wat de reden was dat mijn klanten naar mij kwamen. Ik dacht dat dat te maken had met mijn topsport mentaliteit. Indirect is dat eigenlijk ook wel zo, alleen heb ik dat nu wel kunnen omzetten in een hele duidelijk visie voor mijn bedrijf.

read more
Kleur maakt je blij

Kleur maakt je blij

Wij doen waar we van houden. De wereld stukje bij beetje mooier maken. Niet alleen door bewust bezig te zijn met het milieu, (Want ik verwacht dat iedereen daar zich bewust van is) maar met onze ontwikkelde uitingen.

read more
Fijne opdrachtgevers

Fijne opdrachtgevers

Wij zijn als bedrijf gezegend met onze klanten. Het is belangrijk dat je een match hebt met je opdrachtgevers en leveranciers. Wij hebben inmiddels een klanten portfolio opgebouwd waar wij op kunnen bouwen, omdat ze weten dat ze op ons kunnen bouwen. Hoe wij dat aanpakken?

read more
Huisstijl restyle

Huisstijl restyle

Een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen voor een bestaand bedrijf is altijd spannend. Toch is het belangrijk dat je huisstijl meegroeit met het bedrijf. Door de jaren heen verandert je bedrijfsvoering, filosofie, missie en statement…

read more
Vakantie!

Vakantie!

Iedereen kijkt er naar uit, maar als ondernemer is het toch wel een dingetje. Oké laat ik namens mezelf praten. Ik vond het écht een dingetje.
Mijn bedrijf bestaat nu 6 jaar en eigenlijk heb ik in die 6 jaar nog niet écht vakantie gehad. Altijd ging mijn laptop mee en kon ik tussendoor nog wat oppakken voor klanten….

read more
Complimenten accepteren

Complimenten accepteren

Ik ben bij mijn business club de afgelopen 6 maanden trainingscoördinator geweest. Dat was een mooie ervaring. 6 maanden lang, elke donderdag ochtend heb ik minimaal 25 andere ondernemers mogen motiveren, inspireren en mee kunnen nemen in mijn visie van ondernemen.

read more

Recente berichten