RDM Design

OVER ONS

We zijn uw bemanning door weer en wind! We weten van reilen en zeilen. Houden koers en vaart. En zorgen samen voor een grafisch topresultaat!

Wij zorgen voor vormgeving op maat voor een zichtbaar beter resultaat.

Over ons

RDM Design is een vormgeefbureau gevestigd in Vlaardingen. Wij zien grafisch ontwerp als keiharde sales en gaan daarom niet voor het mooiste, maar voor het beste resultaat. De insteek van onze creatieve uitingen is commercieel: ze moeten uw doelgroep aanspreken en uw boodschap zo overtuigend mogelijk overbrengen. Wij vinden het daarom belangrijk om veel tijd en aandacht te besteden aan het leren kennen van uw producten en diensten. Zo komen we erachter hoe we die het beste kunnen communiceren naar de beoogde doelgroep. Onze mentaliteit is er één van een topsporter: we schakelen snel, gaan doelgericht te werk en beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen. Kortom:

WE GET
THE JOB DONE.

Wat een samenwerking met ons oplevert:

1. actieve aandacht voor klantbehoud en groei; 

2. handige tools voor uw sales mensen;

3. met onze aanpak en inzet weet u altijd waar u aan toe bent.

 

Hoe we dat bereiken:

 

1. we bespreken uw wensen en ideeën en komen met creatieve toevoegingen; 

2. we geven dit vorm en presenteren het; 

3. we zorgen ervoor dat het eindproduct/onze creatieve uitingen/onze ontwerpen op tijd geproduceerd en geleverd wordt/worden.

Wij werken vanuit Vlaardingen en daarom komen veel van onze klanten uit Rotterdam en omstreken. Maar we hebben ook klanten uit Amsterdam, Eindhoven en Utrecht in onze portefeuille. Benieuwd naar onze opdrachtgevers en creaties?

Bekijk hier ons portfolio>

RDM Design bestaat uit een team van 2 enthousiaste dames:

Ronja: oprichter van RDM Design, creatief brein & designer met oog voor het grotere geheel.

Amber: sidekick, technisch & creatief DTP’er met oog voor details.

Sterre: Illustrator, grafisch vormgever


Hi, ik ben Ronja de Maa en in 2013 heb ik RonjaDM opgericht. Daarvoor werkte ik bij een reclamebureau, maar ik miste daar het contact met klanten en merkte dat mijn zakelijke kijk op grafische vormgeving niet aansloot bij dat bedrijf. Door het succes van blije klanten heb ik in 2018 het besluit genomen om niet meer als éénpitter, maar als bedrijf door te gaan en heb ik Amber in dienst genomen. In 2020 is RonjaDM omgezet naar RDM Design. Samen werken we voor leuke bedrijven met groeiambitie. We communiceren open met onze opdrachtgevers om zo een langdurige relatie op te bouwen. Het leukste aan ons bedrijf vind ik de diversiteit aan klanten. Dit zorgt ervoor dat we niet in een tunnelvisie terechtkomen.


Hi, mijn naam is Amber van Splunder. In november 2018 ben ik gestart als technisch en creatief DTP’er bij RDM Design. Alles wat met beeld en vormgeving te maken heeft, vind ik leuk om te doen. En van precisiewerk word ik, gek genoeg, helemaal gelukkig. Ik ga altijd met veel plezier aan het werk. Wat ik zo leuk vind aan RDM Design is dat er zoveel diversiteit is in klanten en daarom ook veel verschillende soorten opdrachten. Van het ontwerpen van drukwerk, zoals flyers en ansichtkaarten, tot digitale uitingen, zoals websites, maar ook het ontwerpen van gehele huisstijlen en zelfs autobeletteringen. Iedere dag is uniek!


Hi, mijn naam is Sterre Baaima en met trots kan ik mededelen dat ik vanaf juni 2023 aan de slag ben gegaan als vormgever en illustrator bij RDM Design. Al sinds ik jong ben is creativiteit mijn grote passie. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de kracht van beelden en de impact die ze kunnen hebben. Het vermogen om een verhaal te vertellen of zelfs om complexe concepten helder te maken door middel van de juiste vormgeving is iets wat mij inspireert. Met veel trots kan ik zeggen dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt.

Geen dag is hetzelfde bij RDM Design en juist dat maakt het werk zo leuk en divers. Van het maken van illustraties voor een infographic, naar het vormgeven van een huisstijlhandboek of zelfs het bijhouden van een contentkalender voor de social media van onze klanten.

Partners

Betrouwbaar & professioneel

“We kunnen elkaar vertrouwen en staan altijd voor elkaar klaar. Al heel wat jaartjes en met succes”

–  Lievaart vormgeving

“Wanneer we drukwerk van RDM Design binnenkrijgen weten we gewoon dat het klopt.”

– ADC v/d Heym

Zijn klanten blij met onze werkwijze?

 

TESTIMONIA STEFAN – RIDDER GROUP

“We werken graag met RDM Design omdat ze niet alleen snel en flexibel werken, maar ook blijven nadenken en duidelijk communiceren ook als er iets niet klopt”