Vormgeving algemeen

Overige projecten

We werken graag op basis van een langdurige samenwerking. Toch hebben we af en toe ook eenmalige aanvragen van kleine(re) partijen.

Bekijk items

Overige projecten

2013 tot heden
We werken graag op basis van een langdurige samenwerking. Toch hebben we af en toe ook eenmalige aanvragen. Hier vindt u een selectie van een aantal eenmalige opdrachten die we hebben uitgevoerd voor bedrijven in verschillende sectoren, veelal gevestigd in Rotterdam en omgeving.

Diensten
Veel van deze projecten worden uitgevoerd voor wat kleinere partijen en staan er projecten tussen van klanten waar we regelmatig projecten voor oppakken maar waarvan de overige projecten niet gedeeld kunnen worden op onze website. 

Bekend in de branche
Van huisarts tot makelaar en van restaurant tot opleidingsinstituut. Dankzij deze variatie in projecten krijgen wij geen tunnelvisie en kunnen we juist onafhankelijk met onze klanten mee blijven denken. 

Hiernaast kunt u verschillende uitingen zien die wij hebben ontwikkeld.

Hieronder kunt u verschillende uitingen zien die wij hebben ontwikkeld.

Hieronder ziet u een video van een bedrijfspresentatie die wij hebben ontwikkeld in powerpoint. Hierin is te zien dat wij met een menu structuur werken en pop-up schermen gebruiken. 

Portfolio items

Branche

Divers

Locatie

Zuidholland

Werkzaamheden
  • Opmaak advertenties
  • Ontwerp & realisatie bedrijfspresentaties
  • Ontwerp & realisatie belettering
  • Branding
  • Ontwerp & realisatie website