13 juni 2024

Afscheid nemen

Ronjadm creatief ontwerp; de naam die ik afgelopen jaren heb opgebouwd; de naam achter het gezicht van mijn bedrijf. 6,5 jaar geleden ben ik gestart met het idee om als freelancer voor verschillende vormgeef bureau’s te gaan werken. Daar klopt inmiddels niets meer van en is dus ook de naam van mijn bedrijf achterhaalt. Ik […]

Ronjadm creatief ontwerp; de naam die ik afgelopen jaren heb opgebouwd; de naam achter het gezicht van mijn bedrijf.

6,5 jaar geleden ben ik gestart met het idee om als freelancer voor verschillende vormgeef bureau’s te gaan werken. Daar klopt inmiddels niets meer van en is dus ook de naam van mijn bedrijf achterhaalt.

Ik hoor het steeds vaker: “Je praat over jullie? Ben je niet alleen dan?” Nee, ik ben niet alleen, zit niet op een zolderkamertje, parttime met Adobe te knutselen en zie dit niet als een bijbaantje. Mijn advies naar klanten luid zo vaak: Je bedrijf groeit en veranderd. Dat is gezond. Daarin veranderd je bedrijfsvoering, je kernwaardes of andere zaken. Het is belangrijk dat je uitstraling meegroeit met je bedrijf.

Dat komt lekker geloofwaardig over… Als je dezelfde bedrijfsnaam draagt die je als freelancer hebt opgezet, terwijl je nu een volwaardig vormgeef bureau bent met een professioneel team met partners om je heen, personeel en grote internationale klanten. En hoe cliché het ook is… we hadden er gewoon weg geen tijd voor. Maar door de Corona situatie hebben we dat de afgelopen tijd wel gehad!  

Vanaf vanmiddag zal Ronjadm creatief ontwerp niet meer bestaan.

Bij de KVK is het al omgezet en ook aan google zijn we flink aan het trekken dat ze de verandering door gaan voeren.

We behouden de huisstijl, de kwaliteit, het pro-actief meedenken en natuurlijk het persoonlijke contact. Al deze kernwaarden zijn de afgelopen jaren ontwikkelt en nu gaat ook eindelijk de naam mee ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar wat het gaat worden? Voor de oplettende lezer van dit blog, jullie kunnen het al weten! Ook de oplettende kijker op LI en FB zou dit al kunnen weten. Maar hey.. sst ons geheimpje.

Onze diensten

Prikkelende presentaties

Inspirerende online visualisaties

IJzersterke identiteit & branding

Donders goeie print- & drukwerkuitingen

Zorgeloos Zichtbaar-pakket