fbpx

De wondere wereld van Design

Blog

Als vormgeefbureau zijn we altijd bezig met prikkels van buitenaf de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Graag neem ik jullie mee in de wondere wereld van een designer met meningen, feiten, tips & tricks

Scroll

12 mei 2020

Het resultaat is super!

Het resultaat is super, maar dat is niet waarom we met jullie werken. 

Mooie uitspraak van een van onze klanten. Natuurlijk zouden ze weg gaan als het resultaat niet naar wens was met betrekking tot de vormgeving. Maar een terechte opmerking: “ik mag van elk bureau verwachten dat ze goed werk leveren maar de manier waarop jullie je werk oppakken en verwerken is zo prettig, dat zie je niet vaak.” 

Deze opdrachtgever had een vormgever in dienst. Tegenwoordig pakken wij alle grafische projecten op. Van het ontwerpen van beurs stands tot brochures en bedrijfspresentaties. 

Onder aan de streep hebben ze 2 personen op de uitvoering zitten en zijn ze minder kwijt dan een grafisch vormgever op de loonlijst. Groot ander voordeel wij hebben door onze variërende opdrachtgevers geen last van tunnelvisie en blijven innoverend. 

Tof om te zien dat steeds meer bedrijven dit gaan inzien. Weet je iemand die op het punt staat (nog)een vormgever aan te nemen? Laat ze deze blog lezen en let me know! Wellicht kunnen wij de oplossing zijn! 

Recente berichten

Diensten

Prikkelende presentaties

Inspirerende online visualisaties

IJzersterke identiteit & branding

Donders goeie print- & drukwerkuitingen

Zorgeloos Zichtbaar-pakket