De wondere wereld van Design

Blog

Als vormgeefbureau zijn we altijd bezig met prikkels van buitenaf de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Graag neem ik jullie mee in de wondere wereld van een designer met meningen, feiten, tips & tricks

Scroll

1 oktober 2020

Verhuizen

Thuis werken was niet mijn ding. Dus toen ik gevraagd werd om in Rotterdam een kantoor te betrekken stond ik daar erg positief tegenover. Ik had daar een heerlijk plekje naast de kuip met een geweldig uitzicht. Ik deelde mijn kantoor met een marketeer en een sportevenementen bureau. Een top combinatie zou je zeggen! 

Dat liep iets anders. Onze doelgroepen matchen niet lekker bij elkaar en onder aan de streep konden we helaas niet veel voor elkaar betekenen. Ik heb mijn huur uiteindelijk opgezegd, anderhalf uur reizen voor alleen een mooi uitzicht vond ik toch echt een beetje zonde en slecht voor het milieu ook! 

Mijn beslissing was in de drukste periode van het jaar, dus mijn vader gaf aan dat ik wel bij hem op kantoor mocht komen zitten. Ideaal. Hij was veel weg en hij heeft een kantoor aan de oude haven in Maassluis. Mooie locatie en lekker in de buurt. Zo kon ik op mijn gemakje op zoek naar een nieuwe locatie. Nou dat op m’n gemakje heb ik wel heel letterlijk genomen. 2,5 jaar heb ik er over gedaan om een nieuwe locatie te vinden. 

Zo kwam ik terecht in Vlaardingen waar ik verliefd werd op een geweldig pakhuis. Helaas konden ze me niet bieden wat ik zocht en moest ik verder gaan kijken. Inmiddels hebben we een waanzinnig plekje weten te bemachtigen. Wij zijn per 1 september te vinden in de radarpost van Maassluis! Wij communiceren dat wij de juiste koers varen met onze klanten met als bestemming: resultaat. Hoe tof is het dan, dat wij ons kantoor kunnen vestigen in een radarpost?! Wij Inmiddels zitten we er alweer een maand en is het helemaal naar ons zin.

Benieuwd hoe het geworden is? Laat het ons weten dan plannen we snel een afspraak in.  

Onze diensten

Prikkelende presentaties

Inspirerende online visualisaties

IJzersterke identiteit & branding

Donders goeie print- & drukwerkuitingen

Zorgeloos Zichtbaar-pakket