24 februari 2024

Rebrandingstraject

Veel zon en tropische temperaturen, de zomer is in volle gang! De één houdt ervan, de ander vindt het vreselijk. Ik (Ronja) hoor bij de eerste groep. Ik kan intens genieten van de lange zomerse dagen en vrolijke mensen op straat. Maar er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden. Het is 30 graden hier, en de afspraken lopen door. Vanmorgen heb ik een afspraak gehad bij een nieuwe opdrachtgever waar we het brandingstraject gaan oppakken. Van het ontwikkelen van hun logo tot het uitwerken van de website.

De wondere wereld van Design

Blog

Als vormgeefbureau zijn we altijd bezig met prikkels van buitenaf de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Graag neem ik jullie mee in de wondere wereld van een designer met meningen, feiten, tips & tricks

Scroll

06-2020

Brandingstraject in de warmte 

Heerlijk zomerweer en hoge temperaturen. De een houdt ervan en de ander vindt het vreselijk. Ik (Ronja) ben van de 1e soort. Lange zomerse dagen, vrolijke mensen op straat en ja, dan moet er ook nog gewerkt worden.

 

Het is 30 graden hier, en de afspraken lopen door. Vanmiddag heb ik een afspraak voor een brandingstraject van een Business club en gister heb ik een afspraak gehad bij een andere nieuwe opdrachtgever waar we het brandingstraject gaan oppakken. Van het ontwikkelen van hun logo tot het uitwerken van de website.

 

De afspraak met de dames was al lekker op tijd, 9 uur in Brielle. Laat ik nou in Hellevoetsluis een boot hebben liggen waar ik heerlijk op kan vertoeven. Dus om 11 uur na de afspraak met M&M, ben ik gelijk door naar Hellevoetsluis gereden. Even mijn hoofd leeg maken met een verfrissende duik in het Haringvliet, snel lunchen en vervolgens weer met een frisse blik aan het werk. Waar de ander even elk uur een rondje gaat lopen, neem ik elk uur een frisse duik waardoor ik weer fris en fruitig aan het werk kan. Dit voorkomt een warmte dip en zorgt voor minder fouten in de werkzaamheden.

 

Voor iedereen die deze luxe niet heeft – elk uur even iets verfrissends creëren moet te doen zijn. Een glas koud water halen, even een rondje in de schaduw lopen, een waterijsje eten, een ventilator met water spuit. Allemaal mooie manieren om weer even een focus momentje te realiseren tijdens warme periodes.

 

Ps. Als je airco hebt, doe het dan andersom! Ga elk uur even naar buiten om de warmte opzoeken. Dan kom je terug op je heerlijk verkoelde kantoor.

 

Komende periode zijn wij – ook met het warme weer –  zoet met 5 verschillende bedrijven waar wij het brandingstraject voor oppakken. Van computerservice, tot recruitment, een fotograve, IT-bedrijf en enginering bedrijf. Lekker veel variatie!

 

In deze blog stonden wat tips voor enige verfrissing tijdens je werkdag. Mocht je bedrijf nu ook een opfrisser kunnen gebruiken, laat het ons dan weten! Dan plannen we een vrijblijvend gesprek in en wellicht gaan wij dan ook voor jullie aan de slag met een (re)brandingstraject.

Onze diensten

Prikkelende presentaties

Inspirerende online visualisaties

IJzersterke identiteit & branding

Donders goeie print- & drukwerkuitingen

Zorgeloos Zichtbaar-pakket