fbpx

29 mei 2024

Fijne opdrachtgevers

Wij zijn als bedrijf gezegend met onze klanten. Het is belangrijk dat je een match hebt met je opdrachtgevers en leveranciers. Wij hebben inmiddels een klanten portfolio opgebouwd waar wij op kunnen bouwen, omdat ze weten dat ze op ons kunnen bouwen. Hoe wij dat aanpakken?

De wondere wereld van Design

Blog

Als vormgeefbureau zijn we altijd bezig met prikkels van buitenaf de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Graag neem ik jullie mee in de wondere wereld van een designer met meningen, feiten, tips & tricks

Scroll

02-2020

Fijne opdrachtgevers!

Wij zijn als bedrijf gezegend met onze klanten. Het is belangrijk dat je een match hebt met je opdrachtgevers en leveranciers. Wij hebben inmiddels een klanten portfolio opgebouwd waar wij op kunnen bouwen, omdat ze weten dat ze op ons kunnen bouwen.

Als ondernemer vind ik het belangrijk dat mijn leveranciers mij serieus nemen. Dat ze duidelijk communiceren en dat ik weet waar ik aan toe ben. Dat is dus ook de manier waarop wij met onze opdrachtgevers omgaan. Klanten op de hoogte houden, korte lijntjes en pro-actief mee denken. Eerlijkheid speelt daarin ook een belangrijke rol. Mensen die mij écht kennen weten dat ik geen blad voor mijn mond neem. Als je mij om een mening vraagt, krijg je ook echt mijn mening. Dat zorgt er wel voor dat klanten weten dat wij als bedrijf eerlijk en transparant zijn.

Desalniettemin zijn wij heel dankbaar dat wij deze toffe klanten mogen bedienen en wij de kans krijgen om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Klanten komen en sommige klanten gaan, maar de klanten die écht bij jou passen zullen altijd achter je blijven staan. –Ronja de Maa

Onze diensten

Prikkelende presentaties

Inspirerende online visualisaties

IJzersterke identiteit & branding

Donders goeie print- & drukwerkuitingen

Zorgeloos Zichtbaar-pakket