De wondere wereld van Design

Blog

Als vormgeefbureau zijn we altijd bezig met prikkels van buitenaf de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Graag neem ik jullie mee in de wondere wereld van een designer met meningen, feiten, tips & tricks

Scroll

02-2019

Creëer een eigen Paard van Troje

We kregen vorige week een leuke uitdrukking in onze schoot geworpen: “Jij hebt je eigen Paard van Troje gecreëerd”. Dat leek me nou eens een leuk onderwerp om over te schrijven!

Je denkt nu vast: je eigen Paard van Troje? Hoe dan? Iedereen kent het verhaal van het Paard van Troje wel. Het vertelt hoe belegerende Grieken erin slaagden om Troje binnen te dringen door zich te verstoppen in een reusachtig houten paard, dat door de nietsvermoedende inwoners van Troje binnen de stadsmuren werd gehaald. Eigenlijk is dat wat wij doen met bedrijfspresentaties. We ontwikkelen interactieve sales presentaties in Powerpoint. Hiermee helpen we klanten van het verhaal tot het ontwerp en de uitwerking. Tijdens dit proces komt het regelmatig voor dat overige zaken ook opgepakt moeten worden. Zo beginnen we met een presentatie en komen ook de visitekaartjes aan bod, infographics voor op de website en een nieuw magazine wat de salesmanagers meenemen als ze op pad gaan.

Heel leuk om zo op verschillende vlakken mee te denken met onze klanten!

Recente berichten