13 juni 2024

Wat is jullie USP?

Ronja, het gaat goed met je bedrijf. Wat maakt jullie uniek? Waarom kiezen jouw klanten voor jou? Ik wist nooit zo goed wat de reden was dat mijn klanten naar mij kwamen. Ik dacht dat dat te maken had met mijn topsport mentaliteit. Indirect is dat eigenlijk ook wel zo, alleen heb ik dat nu wel kunnen omzetten in een hele duidelijk visie voor mijn bedrijf.

De wondere wereld van Design

Blog

Als vormgeefbureau zijn we altijd bezig met prikkels van buitenaf de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Graag neem ik jullie mee in de wondere wereld van een designer met meningen, feiten, tips & tricks

Scroll

03-2020

Wat is jullie USP?

 

Ronja, het gaat goed met je bedrijf. Wat maakt jullie uniek? Waarom kiezen jouw klanten voor jou?

Ik wist nooit zo goed wat de reden was dat mijn klanten naar mij kwamen. Ik dacht dat dat te maken had met mijn topsport mentaliteit. Indirect is dat eigenlijk ook wel zo, alleen heb ik dat nu wel kunnen omzetten in een hele duidelijk visie voor mijn bedrijf.

Wij zijn een commercieel vormgeef bureau. Heel eenvoudig. Onze klanten betalen ons niet om mooie dingen te maken. Dan gaan ze wel naar een kunst galerij of naar een auto dealer om een mooie auto te kopen. Ze betalen ons om hun producten/diensten aan de man te brengen. Natuurlijk moet het er betrouwbaar en goed uit zien.

Maar zeg nou zelf: vinden jullie de vormgeving van de Zeeman mooi? Wij denken dat dat een stuk mooier zou kunnen. Echter niet beter, want het trekt de doelgroep die ze willen hebben. Als je een Fiat verkoopt moet je qua uitstraling geen Ferrari van maken.

Dat is wat wij bedoelen met commercieel meedenken met de klant. Daarnaast zijn we proactief; we denken met onze klanten mee. Hierdoor verrassen we veel klanten met nieuwe oplossingen of verassende middelen.

Wij zijn gespecialiseerd in B2B communicatie en bereiken het beste resultaat bij bedrijven met meerdere mensen op de sales. Hoe meer er op pad gaan, des te meer er gebruik wordt gemaakt van onze uitingen. En hoe meer er gebruik wordt gemaakt van onze uitingen, des te vaker ze een goede indruk achter laten en hoe meer er verkocht wordt. Zo zorgen wij onder andere voor sales presentaties, brochures en beursstanden. Maar natuurlijk ook het stukje interne en klassieke vormgeving zoals branding.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Onze diensten

Prikkelende presentaties

Inspirerende online visualisaties

IJzersterke identiteit & branding

Donders goeie print- & drukwerkuitingen

Zorgeloos Zichtbaar-pakket